All for Joomla All for Webmasters

CSS Craiova a castigat faza județeană a Trofeului „Gheorghe Ola“ la juniori E (copii născuți 2008)

La finalul săptămânii trecute, în sala „Voința”, a avut loc fază județeană a Turneului „Gheorghe Ola”, competiție la care au luat startul 5 formații: CSS Craiova, Oltenia Junior, Pro Junior, CSJ Știința „U”Craiova și Universitatea Craiova. Competiția a fost rezervată juniori E, copii născuți în anul 2008.

CSS Craiova a cștigat turneul de la Craiova. Echipa antrenată de Robert Catană a învins în fază grupelor pe Oltenia Junior, 6-4 (Paraschiv 2, Albăstroiu, Ungureanu, Vlăduțescu și Pascu) cu Oltenia Junior, 5-4 d.p (Vlăduțescu 3 și Ungureanu 2) cu Pro Junior; finala: 2-1 cu CSJ Știința U Craiova (Paraschiv 2).

A fost un turneu spectaculos, cu reveniri impresionante de scor, victoria finală fiind cu atât mai dulce cu cât niciuna dintre adversare nu ne-a dat vreo șansă, calificarea fiind o afacere în 2, din punctul lor de vedere. Ceea ce m-a impresionat a fost atitudinea pozitivă a copiilor pe întreg parcursul turneului, precum și suportul necondiționat de care am avut parte din tribune, părinții susținându-ne mereu din primul până în ultimul minut. Pe această cale aș vrea să îi mulțumesc și lui Marian Dobre, cel care a strâns acest grup de copii. Un rol important în reușită noastră l-a avut și conducerea clubului prin intermediul domnului director Alin Staicu, cel care ne-a susținut din toate punctele de vedere și care a așteptat cu sufletul la gură sfârșitul fiecărui meci, bucuria de pe chipul dumnealui după finală, fiind elocvență

a declarat Robert Catană, pentru sportuldoljean.ro.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)